Skip to main content

Tanken om mina oljor

När jag fick upp ögonen för eteriska oljor och började dofta in dess välgörande aromer öppnades en ny värld för mig. Tillsammans med oljorna och med min ökade förståelse för attraktionslagen påbörjades min läkning till riktigt välbefinnande. Jag har under flera års tid med omsorg valt ut, känt in, testat och skapat magiska blandningar.

Genom att dofta på dessa naturliga eteriska oljor förstärks eller mattas våra känslor beroende på oljornas sammansättning, alltifrån glädje till lugn och inre frid. En doft kan lugna och påverka våra sinnen positivt samt hjälpa till att balansera och skapa harmoni, en riktig gåva från naturen – vilket är
helt fantastiskt!

Under en stor del av mitt liv har jag kämpat med psykisk ohälsa så som stark ångest och panikångest till följd av olika trauman. Dessa har i sin tur lett till destruktivitet och självhat. De val jag gjort har inte alltid lett mig längs de enklaste vägarna genom livet, vilket gjorde att mitt psykiska mående hamnade
i botten.

När jag tog fram dessa produkter kände jag en oerhörd frihetskänsla då dessa gav mig balans i mitt känsloliv. Det kändes som ett mirakel att känna glädje utan att tillföra syntetiska farmaka för att trycka undan mina känslor. Detta blev min väg från självhat till att börja älska mig själv.

Med hjälp av dessa oljors läkande arom och min starka vilja har jag landat i en annan typ av förståelse för livet som jag vill dela med er. Till alla er som mår riktigt dåligt eller till er som bara vill må ännu bättre, finns nu dessa fantastiska naturliga oljor.

Förutom att rent biokemiskt hjälpa kroppens system med dessa noga utvalda oljor för att göra just din resa behagligare, kan du skapa ett underbart liv genom att också förstå att genom dina tankars makt och attraktionslagen kan ge dig det liv du verkligen vill leva. Det finns en magisk kraft i och runt oss som förser oss med det vi fokuserar mest på. Du kan medvetet välja tankar som gör dig gott
och att aktivt jobba med detta, då kommer du att kunna skapa dig det liv du drömmer om.

Tack för att du läser detta och jag önskar dig en fantastisk resa med att hitta ditt bästa jag!

Varma kramar från Christine