Skip to main content

Frågor & svar

Vad gör er produkt speciell?
Du finner i våra oljeblandningar några är de mest exklusivaste eteriska oljorna på marknaden, de eteriska oljorna kan hjälpa till att balansera dina känslor, ex till att kunna känna mer glädje eller känna mer lugn i kroppen. Förutom att oljorna kan hjälpa dig att rent biokemiskt kunna må bättre, innehåller varje produkt en liten folder som är ett ”recept” på att kunna må riktigt bra i dig själv, bla en ökad förståelse för attraktionslagen. Denna universella lag om du lär dig arbeta med den istället för emot den kan skapa ditt drömliv på alla plan. Förutom foldern kan du läsa mer om denna fantastiska lag här på Sandett.se.

Hur använder jag produkten?
Dofta in oljorna ett par gånger, ca 3-4 cm från flaskan, ungefär 4-6 gånger per dag. Doften går sedan ner i lungorna och vidare ut i kroppen och påverkar dina känslor. Det är i första hand inte doften i sig som är betydelsefull utan den effekt oljorna har på dina känslor.

Kommer alla känna av effekten av oljorna?
De flesta kommer känna av effekten av de eteriska oljorna. Men som med allt kan det vara så att en del inte upplever så stark effekt. Bra att veta är att oljorna verkar ändå även om du inte känner av dem. På sikt bör det öppnas upp och du känner av dem, man kanske inte alltid ser förändringen själv. Vad vi vet i alla fall är att eteriska oljor är otroligt välgörande och en riktig gåva från naturen. Så använd våra oljor efter den känsla du vill förstärka under dagen, och njut av oljan, njut av dagen, njut av livet!

Vad skiljer era eteriska oljeblandningar från andra produkter på marknaden?
Vi har valt att använda några av de mest exklusiva eteriska oljorna som finns på marknaden. Dessa oljor kan hjälpa till att påverka våra känslor på ett helt fantastiskt sätt, ex Citronmeliss är den magiska ingrediensen som hjälper dig att finna inre tillfredsställelse samt främjar universell kärlek och himmelsk glädje, låter inte det härligt!? Våra oljor har också hög terapeutisk verkan och vi använder ekologiska oljor så långt det är möjligt, för att slippa bekämpningsmedel. Det är många faktorer som ska samverka för att uppnå en fin olja av hög terapeutisk kvalitet. Det finns en stor risk att billiga eteriska oljor är av dålig kvalitet eller är syntetiska och helt verkningslösa för aromaterapi.

Hur tillverkas oljorna?
Recepten är framtagna med omsorg av mig Christine och de eteriska oljorna är noga utvalda utifrån hur dess dofter samverkar. Vi använder alltid så mycket ekologiska ingredienser av de eteriska oljorna som vi kan och tillverkningen sker i en skärgård utanför Stockholm hos en speciell producent. Recepten blandas av deras härliga och positiva medarbetare och varje flaska har behandlats med kärlek och har med varsamma händer fyllts upp för hands.

Tänker ni på miljön?
Vi använder alltid så mycket ekologiska ingredienser av de eteriska oljorna som vi kan då vi anser att det är bra för både dig och miljön. Glasflaskor, plastkorkar samt kartonger är återvinningsbara.

Skänker ni pengar till välgörenhet?
Ja det gör vi.För varje såld produkt skänker vi 5:- till välgörenhet. Dom organisationer vi har valt att skänka pengar till just nu är:

 

    • BRIS – Barnens rätt i samhället
    • Djurens rätt
    • Unicef
    • Röda korset