Skip to main content

Förstå dina känslor

För att kunna må riktigt bra och ta emot det goda i livet behöver du omprogrammera ditt undermedvetna, alltså ditt gamla tankemönster. När den nya positiva energin av dina tankar samt den positiva energin av oljorna kommer in i kroppen kan det komma upp en negativ känsla som t ex
sorg, ilska eller rädsla. Välkomna då bara känslan, bli inte rädd utan var med känslan en stund så släpper den taget. Detta gör det möjligt att kunna ta emot dina positiva känslor, se det som en spännande resa och att det är något positivt som sker.

Om du känner ilska, så behöver du förlåta. Förstå att förlåtelse inte alltid handlar om att förlåta t ex den person som gjort dig illa. Utan att öva i att släppa taget och acceptera det som hänt. Ju längre du är kvar i dessa gamla känslor, gör endast att du mår dåligt själv. Du har så otroligt mycket att vinna i att släppa taget och i stället få må riktigt bra och leva ett fantastiskt liv.

Om du känner rädsla, så behöver du ge dig själv kärlek i tankar och handlingar. Detta gör dig trygg och du kommer få må bra.

Om du känner sorg, tillåt dig att vara ledsen så att kroppen får möjlighet att läka.