Skip to main content

Min vision

Att du enkelt ska kunna dofta på oljorona som kan påverka dig biokemiskt och kunna ge harmoni, trygghet, lugn och glädje och andra positiva känslor, samt att få förståelse om attraktionslagen. Att tillsammans med dessa verktyg enklare plocka fram den finaste delen av dig själv och skapa sitt drömliv.

Dessa naturliga essencer hjälper dig att lättare komma i kontakt med din kropp och kunna släppa alla snurrande tankar som lätt kan skapa kaos. Att istället få hamna i kroppen och få känna dig värdefull och få må bra. Att på ett lättare sätt möta dig själv och kunna känna dig mer fri.

Det magiska sker när vi bryter negativa tankemönster och handlingar och börjar betrakta oss själva, andra och vår omgivning med mer positiva och kärleksfulla ögon och gör fina handlingar mot oss själva och andra.

Det som behövs från dig själv är viljan, har du inte viljan kan det komma bli svårt. Har du viljan kan du lyckas med vad du vill, då livet kommer vägleda dig för den perfekta vägen för dig så kan du ta emot det liv du förtjänar.

Njut av dessa dofter och välkommen till en ny värld.

Lycka till på din resa! / Christine.